book-912726_1920

De praktijk is gevestigd op de Veurseweg 253. Om kwaliteit te kunnen leveren is de samenwerking met ketenpartners voor mij belangrijk.  Afhankelijk van de vraag en het gezin wordt er samengewerkt met andere disciplines.

Maar ook met scholen, het Centrum voor Jeugd en Gezin en andere praktijken of organisaties die ik tegen kom in mijn werk. Om af te stemmen, door het zoeken naar een passend en soms aanvullend aanbod of om door te verwijzen naar een betere plek.
Ik ben aangesloten bij de Samenwerkende Voorschotense Psychologen en de vereniging ZZP jeugd GGZ Haaglanden.  Een vereniging waarbij vrijgevestigde orthopedagogen en kinder- en jeugdpsychologen in de regio Haaglanden zich hebben verenigd.

Kinderpraktijk Voorschoten werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen.

Voor vergoede zorg kunnen kinderen tot de leeftijd van 18 jaar bij mij terecht. Wij hebben zowel een contract voor de regio Haaglanden als de regio Holland Rijnland.

Wachttijd
Veelal is er sprake van een wachttijd. Vooraan op de homepagina kunt u de recente wachttijd aflezen. Is er sprake van spoed dan is het mogelijk dat u als verwijzer een cliënt zelf aankondigt zodat de wachttijd verminderd kan worden. In overleg met u kun ik dan de mogelijkheden daarvoor bekijken.

Bereikbaarheid voor afspraken en overleg
Telefonisch kunt u mij niet altijd rechtstreeks bereiken. Voor een direct lijntje maak ik tevens gebruik van de Siilo app, dit werkt het snelst. Ook een mail met een verzoek tot consult of overleg werkt goed. Dit kunt u doen naar info@kinderpraktijkvoorschoten.nl. Heeft het spoed, vermeld dit dan in het onderwerp van de mail dan neem ik binnen 24 uur contact op.

Bereikbaarheid 
De praktijk is nabij twee snelwegen gelegen, de A4 en A44. Er is een goede openbaar vervoer verbinding. De praktijk ligt tussen de  bushalte ‘de Gouden Leeuw’ en ‘de Kniplaan’.  Lijn 45 en 46 vanuit Leiden Centraal en Den Haag Centraal stoppen hier meerdere malen in het uur. Hiernaast beschikt Voorschoten over een eigen treinstation op ongeveer 20 minuten lopen van de praktijk. Parkeergelegenheid is beschikbaar direct naast onze praktijk.

Mogelijkheden voor onderzoek en behandeling
Zowel diagnostiek als behandeling kan plaats vinden binnen de Basis Generalistische GezondheidsZorg.

Onderwijs
Bijna alle kinderen volgen onderwijs of zijn hiertoe verplicht. De samenwerking met het onderwijs vind ik dan ook enorm belangrijk. Ik denk dan ook graag mee over welke onderwijsbehoeften nodig zijn bij uw leerling.