gossip-532012_1920-2Hoi JIJ. Leuk om jou hier te zien.

Misschien ben je hier gekomen omdat je je zelf ergens zorgen over maakt of omdat je ouders je willen aanmelden. Voor allebei geldt, wat goed dat je hier bent. Wij zijn er voor JOU. We weten dat niet alles altijd even makkelijk is of gaat. Iedereen kan dat wel zeggen maar soms moet je ergens heel hard voor werken en soms wordt dat ‘harde werken’ niet eens gezien of gewaardeerd.

Wij geloven dat elk kind  wel iets goeds kan, iedereen heeft kwaliteiten en talenten. Wij willen graag met jou hiernaar op zoek gaan. Wat maakt jou bijzonder en uniek. En vooral hoe kunnen wij er samen voor zorgen om dat te gebruiken om andere dingen makkelijker te maken. Om je ‘sterker’ te maken; zowel in het denken als in het doen. Om op een andere manier met dingen om te leren gaan of om trucjes te bedenken zodat iets makkelijker kan worden.

Je bent zeker niet de enigste dus niets is raar of gek. Alle kinderen die wij hier zien mogen juist trots zijn op zichzelf omdat ze over zichzelf nadenken en nieuwe dingen willen leren. We zien je graag.

Jongeren ouder dan 16 jaar kunnen zichzelf aanmelden. Ben je jonger dan 16 jaar dan hebben we ook je ouders hiervoor nodig. Willen je ouders dit niet, dan is dat heel vervelend. Maak je je echt zorgen, kijk dan ook eens op onderstaande sites.

De site van de kindertelefoonPestweb, site voor kinderen van gescheiden ouders