Graag geef ik iedereen alle tijd die hij of zij verdient. Vanwege drukte kan het hierdoor zijn dat de wachttijd soms wat langer is dan gewenst. Indien er een wachtlijst is bekijk ik in overleg met u of uw vraag bij de praktijk past en of het raadzaam is om uw kind op de wachtlijst te plaatsen. Zo niet dan adviseer ik u om verder te zoeken naar passende hulp voor uw kind.

Op dit moment (25-05-2023) is er een aanmeldstop. Dit betekent dat u uw kind NU niet kunt aanmelden.

Vanaf donderdag 1 juni kunt u uw kind weer aanmelden. Alleen aanmeldingen vanaf 1 juni zullen opgepakt worden en op binnenkomst worden verwerkt. Waarbij dit niet betekent dat ik iedereen gelijk kan zien en er ook een wachttijd zal zijn (zeker gezien de aankomende zomervakantie periode).  Bij het tabblad aanmeldingen kunt u het aanmeldformulier en de andere documenten terugvinden. Een verwijzing van de huisarts is voor aanmelding nodig. 

U wilt aanmelden?

Hieronder kunt u lezen hoe de aanmeldprocedure verloopt.

Om u aan te melden vraag ik u gebruik te maken van het aanmeldformulier. Houdt u er rekening mee dat de kinderpraktijk alleen geopend is onder schooltijd. Jongeren ouder dan 12 jaar wordt gevraagd om de jongerenvragenlijst in te vullen. Zo kunnen zij alvast over hun eigen vraag nadenken en aangeven wat ze van de hulp vinden en wat ze ermee hopen te bereiken.

Sinds juni 2023 hebben we een nieuwe aanmeldroute. U kunt online aanmelden via onderstaande link. Het voordeel hiervan is dat uw gegevens direct beveiligd opgeslagen worden in mijn elektronisch patientendossier en niet meer over de email (onbeveiligd) te hoeven worden verstuurd. Wel zo prettig en handig.

Heeft u eerst nog aanvullende vragen? Dan kunt u die mailen aan: info@kinderpraktijkvoorschoten.nl

Aanmeldformulier

Aanmeldingen zullen op binnenkomst verwerkt worden. Ik tracht binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen om de aanmelding door te nemen en te kijken of de vraag passend is binnen het behandelaanbod van de Kinderpraktijk.

Als de aanmelding passend is zult u via mijn zorgmail een email ontvangen met de vraag om de aanvullende vragenlijsten (ontwikkelingsanamnese, toestemmingsverklaring en mogelijk aanvullende schoolvragenlijst) in te vullen en via de beveiligde mail retour te sturen. Een intakeafspraak kan daarna gemaakt worden.

Bij elke aanmelding van kinderen onder de 16 jaar vragen wij toestemming van de gezaghebbende ouder of gezaghebbende ouders. Zonder dit formulier kunnen verdere afspraken niet gemaakt worden. Na aanmelding ontvangt u hiervoor een toestemmingsverklaring.