Graag geef ik iedereen alle tijd die hij of zij verdient. Vanwege drukte kan het hierdoor zijn dat de wachttijd soms wat langer is dan gewenst. Indien er een wachtlijst is bekijk ik in overleg met u of uw vraag bij de praktijk past en of het raadzaam is om uw kind op de wachtlijst te plaatsen. Zo niet dan adviseer ik u om verder te zoeken naar passende hulp voor uw kind.

Op dit moment (06-01-2023) is er een wachttijd van ongeveer 12 weken.

U wilt aanmelden?

Hieronder kunt u lezen hoe de aanmeldprocedure verloopt.

Om u aan te melden vraag ik u gebruik te maken van het aanmeldformulier. Houdt u er rekening mee dat de kinderpraktijk alleen geopend is onder schooltijd. Jongeren ouder dan 12 jaar wordt gevraagd om de jongerenvragenlijst in te vullen. Zo kunnen zij alvast over hun eigen vraag nadenken en aangeven wat ze van de hulp vinden en wat ze ermee hopen te bereiken.

Klik hieronder om het aanmeldformulier te downloaden. Dit formulier kunt u digitaal invullen en mailen aan: info@kinderpraktijkvoorschoten.nl

Bij elke aanmelding van kinderen onder de 16 jaar vragen wij toestemming van de gezaghebbende ouder of gezaghebbende ouders. Zonder dit formulier kunnen verdere afspraken niet gemaakt worden. Het formulier is hieronder te downloaden en moet geprint en voorzien worden van de betreffende handtekening(en).

Na het aanmeldformulier neem ik contact met u op en zal ik de werkwijze verder toelichten. In drukke tijden lukt dit helaas niet altijd direct. Het streven is om binnen 5 dagen te reageren op uw mail.

In de ‘wachttijd’ maak ik graag gebruik om alvast verdere informatie uit te vragen om een goed beeld te krijgen van het gedrag van uw kind. De ontwikkelingsvragenlijst en schoolvragenlijst zullen dan ook digitaal worden toegestuurd aan u. Uiteraard kunt u deze formulieren ook gelijk downloaden van de website en gelijk retour sturen met het aanmeldformulier. Dan is het maar vast compleet!

Ik begrijp dat als u de praktijk benaderd u graag snel een afspraak wilt. Toch lukt dit helaas niet altijd. Aanmeldingen zullen verwerkt worden op aanmelddatum.